Nagy rajongója vagyok az Assassin’s Creed világának. Az összes játékkal játszottam, és a legtöbb könyvet is elolvastam. 2016 nyarán jött a felismerés, hogy nincs olyan rajongói közösség, ami aktívan működne.

 Így hát megszületett az Assassin’s Creed Hungária. Kezdetben magam szórakoztatására posztolgattam az oldalra. Egyre többen kezdték el követni, és egyre többen jeleztek vissza, hogy tetszik amit csinálok. Egyszemélyes posztolgatásból, gyorsan szerkesztőséggé alakult az A.C. Hungária, és egykettőre egy remek és dinamikus közösség élére kerültem.

Büszke vagyok arra, hogy egy ekkora közösséget tudtam létrehozni. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, és ez folyamatosan arra sarkal, hogy újabb és újabb dolgokkal színesítsem az Assassin’s Creed Hungáriát.

2019-ben egy mai napig tisztázatlan indok miatt az Assassin’s Creed Hungária facebook oldalát törölték, illetve akkor a twitch fiókunk is veszélybe került. Akkor igen erősen elgondolkodtam azon, hogy érdemes-e folytatni…

Akkor vettem egy nagy levegőt, és az alapjaitól újraépítettem az egész közösséget. 2019-től hivatalosan elhagytuk az Assassin’s Creed részt a nevünkből, és A.C. Hungaria néven működünk azóta is.

 

Azóta meghódítottuk Londont, és voltunk Milánóban is az Assassin’s Creed Symphony olaszországi koncertjén.

Twitchen folyamatos adásunk van és elértünk azt, hogy nekem van a világon a legjó fejebb és legaktívabb Assassin’s Creed közönségem. Köszi Sárcok! 

 

 

 

 

 

 

Urian
Főszerkesztő