E3 2019 Ubisoft – Az Odyssey Story Creator módja és a Discovery Tour

Üdvözlök mindenkit!

A tegnapi nap folyamán lement a Ubisoft 2019-es E3 konferenciája, ami több kevesebb sikerrel le is adtak. Új Assassin’s Creed természetesen nem volt szó, pedig én jómagam egy teaser-ben reménykedtem volna, de az Odyssey-hez még jön tartalom azon kívül, hogy az utolsó része a Fate of Atlantisnak le fog menni.

Ha bár nem a hivatalos konferencián adták le az új híreket, hanem a pre-showban, így ezek csak kisebb update-k, amelyek felkelthetik a nézők érdeklődését.

Az egyik ilyen újítás az Assassin’s Creed Odyssey Story Creator Mode.

Egy saját sztorit hozhattok létre általatok választott karakterrel, saját szöveggel. Természetesen ti határozzátok meg a mimikákat is és hogy melyik területen játszódjon az adott sztori.  Természetesen megoszthatjátok saját kis történeteteket a közösséggel.  A hivatalos assassincreed.com oldalról eléritek a Story Creator módot.

A másik ilyen kis újítás, de akár egy iskolai órán is felhasználható Discovery Tour is jön a játékhoz.

Egyik hasznos kis újítása a Discovery Tournak, hogy interaktív feladatokat is kaptok a felfedezés során, így még többet tanulhattok meg ezekből.

Természetesen kaptunk mindkettőhöz megjelenési dátumot. A Story Creator mód már a tegnapi nap folyamán elérhető lett, míg a Discovery Tour-t csak idén ősztől fogjuk csak játszani.

Forrás:  YouTube ( JorRaptor, Ubisoft North America )

Please follow and like us: