Az év első kalandja: Londonban jártunk

Üdv Assassinok!

Februárban Londonban jártunk, hogy meglátogassuk a londoni Ubisoft Studio-t. Sajnos ők nem tudtak fogadni, de ha már kint voltunk megnéztük ezt a csodás várost.

Ahogy fentebb említettem a Ubisoft nem tudott minket fogadni minket előzetes egyeztetés ellenére sem. Ez már az utazás közeledtével egyre nyílvánvalóbb volt, így hát átszerveztük a menetrendet és bejártuk Londont keresztül kasul.

Ránéztünk a jó öreg Big Ben-re, ami az akkori szerencsénket tükrözte épp, hogy épp restaurálják…

DE: itt készült egy jó kép, amit kicsit megszerkesztve elég egyedire sikerült. 🙂

Miből lesz a cserebogár…

 

Londoni forgatag

 

Belevetettük magunkat az igazi londoni éjszakába. Egy jó pub-ban megterveztük, az est további részét. Metróval bejártuk a belváros és a jó öreg Austin Wintory – Underground-t hallgattuk és dúdoltuk közben.

 

Londoni látkép

 

Jó Assassin módjára feltérképeztük a lehetőségeket a szinkronizációs pontokon. A távolban kiszúrtunk egy jó magas épületet és megmásztuk.

Eszméletlen látvány tárult elénk mikor felértünk a Sky Garden-be, és  hangulat is utánozhatatlan volt. Kellemes zene, finom sörök és ételek.

Gyorsan elszaladt aza pár nap, amíg kint voltunk és már most biztos vagyok, hogy visszamennék. A londoni pezsgés egyszerűen magávalragadó. 

Persze indulás előtt beszereztünk ezt-azt és a Baker street sem maradhatott ki. 😀

 

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük