PLETYKA: Assassin’s Creed Legion – 2020-ban jön és az ókori Rómában fog játszódni?

Üdvözlök mindenkit!

Habár még mennek a fejlesztések nagyban az Odyssey körül, és a hamarosan megjelenő és lezáró epizódja jön március 5-én illetve az Assassin’s Creed 3 + Liberation Remastered is március végefele jelenik meg, már kerülnek ki pletykák a jövőre (?) érkező új részről.

Ugye előző évben esett róla szó még az Odyssey megjelenése előtt, hogy idén, azaz 2019-ben nem fog érkezni fő AC rész megjelenés, így az idei évet ki kell bírjuk az Odyssey-vel, hisz oly sok fejlesztés érkezik még hozzá a következő hónapokban. A mai napon, a 4chan nevű oldalon lévő egyik felhasználó posztolta, hogy a következő rész alcíme “Legion” lesz, ami Itáliában játszódna Marcus Aurelius korában, a Commodus fia harca alatt és az 5 császár éve alatt.

A pletykák alapján, a játékban két főszereplővel játszhatunk: Cassius vagy Lucia, akik az Assassin’s Creed Odyssey főszereplőinek leszármazottja, és nem világos, hogy a canon úgy fog-e működni, mint a Syndicate vagy Odyssey esetében, de ez azt jelenti, hogy RPG részei lesznek a játéknak, és mindkét karakterhez saját történetet kapunk.

A játékot a Ubisoft Sofia csapata csinálja, akik jelenleg az Atlantis DLC-vel fognak foglalkozni, és az “Ókori Trilógiá”-hoz kötik és 2020-ban jöhet az új generációs platformokra. És ez nagyon Első-Civilizációs fókuszálású játék lenne.

A fősztoriban részt vesznek az Assassinok és a politika is az Első-Civilizációval és a Róma történetének más pontjaira való visszaemlékezések másodlagosak lesznek.

A pletyka szerint, a Ubisoft jobban rá szeretne feküdni, hogy még jobban Assassin’s Creed érzést keltsen bennünk, míg az Odyssey arra feküdt rá, hogy a régi és új fanokat boldoggá tegyék. A játék térképe Olaszország kontinentális része, valamint Gaul és Germania kis része, mint Líbia az Origins-ben, és egy módosított zsoldos és kultikus rendszerrel fog rendelkezni. A nagy kultistáknak és a fő sztori mészárlásoknak lesznek memória részei is.

Természetesen, ezek az információk nem 100% biztosak, így ezeket kérlek tényleg pletykaként kezeljetek. Hamarosan bejelentenek több játékot is, pontosan 4 játékot is a tavalyi pénzügyi évi lezárás után, így talán számíthatunk majd arra, hogy valami információt kapunk erről az új Assassin’s Creed-ről, További információkért tartsatok velünk. Az eredeti forrást pedig itt éritek el.

Please follow and like us: