Assassin’s Creed Odessy regény/novella

Itt egy kép az októberben érkező új Assassin’s Creed-hez készült regényról. Fontosnak érzem kiemelnem, hogy ez nem Oliver Bowden féle regény…

Gordon Doherty

Gordon Doherty írja/írta meg az Assassin’s Creed Odessey hivatalos novelláját. Hivatalosan novellaként fog megjelenni, de többször hivatkoznak rá regényként. A libri angol oldalán nem találtam hivatkozást arra, hogy mekkora tartalomra lehet számolni.

“Amit tudni lehet róla, hogy a játékban szereplő karaterek motivációit magyarázzák meg.”

Álljuk meg egy pillanatra. Csak egy kérdés: Miért?

A napokban olvashattuk, hogy az AC:Od. játék menete hosszab lesz, mint az AC:Or. Úgy gondolom (és ez tényleg az én subijektív véleménye), bőven lenne lehetőség egy ilyen hosszú játékban bőven lenne lehetőség erre, és nem egy novellára hagyni a “magyarázkodást”.

Bízzunk benne, hogy a november 1-re ígért könyv csak mélyíti majd a történetet, nem pedig egy hivatalosan kiadott  “magyarázzukmeghogymiértlettilyenamilyenagém”.

Érződik az AC rajongói közösségeken, hogy várják az AC:Od.-t, de tartanak az újítások hatásától. Ilyen bizonytalan tömegbe egy ilyen mondatot bedobni, hogy “megmagyarázzák a karaktereket” kicsit erős.

Legyünk optimisták, és várjuk meg az őszt, ahol minden kiderül, és reméljük, hogy csak túlaggódtuk az egészet, és kapunk a Ubisoft-tól egy remek Assassin’s Creed-et.

Please follow and like us: